:) Buitenhuisje.org

Kindjes in het buitenhuisjeFoto van kindje in de zandbak, en op de bank

Even voorstellen

 

Een tijd terug hebben wij meerdere kinderen gekregen, inmiddels zijn ze volwassen en geheel zelfstandig. Als moeder van een groot gezin heb ik echt genoten van de tijd dat mijn kinderen nog klein waren. Toen ik mijn eerste kleinkind kon verwelkomen, ontdekte ik dat ik de kleintjes had gemist. Met veel liefde heb ik op de kleine jongen opgepast (die inmiddels al een middelgrote jongen is geworden). Ik deed de hernieuwde ontdekking dat oppassen puur genieten is! Daar is het ontstaan dat ik dat vaker wil gaan doen.

 

Vervolgens heb ik ervoor gezorgd dat ik alle nodige diploma's heb gehaald en dat ik ervaring heb opgebouwd om een goed gastouder te kunnen worden.  Mijn HBO-Jeugd opleiding heb ik afgerond met een diploma Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. Verder heb ik een diploma kinder-EHBO gehaald.  Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan met mijn eigen kinderen en met kinderen van anderen. Deze ervaring heb ik aangevuld met vrijwilligerswerk in de peuterspeelzaal en met betaald oproepwerk in kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang. Op deze manier heb ik mijn professionaliteit verder ontwikkeld, terwijl ik daarnaast mijn deeltijdbaan behield.

 

Sinds september 2012 heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik mijn eigen voordeur geopend voor opvang van kinderen van 0 - 4 jaar. Op het ogenblik houd ik mij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang door middel van bijscholingen: EHBO opfriscursus, lezingen, vak-lectuur en via contacten met gastouderbureau en andere gastouders. En nu, in 2020, is mijn enthousiasme nog groter geworden! 

 

Ik ben rustig en zorgzaam. Ik houd van zingen, gitaar spelen, creativiteit en buiten zijn.  Ieder kind is kostbaar in mijn ogen en zo ga ik ook met ze om. Vanuit mijn Christelijke levensvisie ben ik zorgzaam voor hen. Ik neem tijd om in te schatten wat het kind nodig heeft zodat het zich gehoord en begrepen voelt.  Ik  wil de kinderen rust en uitdaging bieden, regelmaat, veiligheid en geborgenheid.

 

Ik nodig u uit om mij te leren kennen en om te ontdekken of u de opvang van uw kind aan mij over wilt laten. In het kopje 'contactinformatie' ziet u hoe u contact kunt leggen. 

 

Alie